Nevoia de excavatoare noi si second hand din Brasov si din tara este acoperita de stocul mereu actualizat al firmei Duotrac. Ergonomice, excavatoarele pot fi folosite pentru o gama variata de lucrari, si anume acestea pot sapa, pot demola, pot impinge si chiar ajuta la instalarea unor obiecte de mari dimensiuni.

In funtie de fiecare proiect in parte, se pot alege excavatoare de gabarit diferit. Pentru lucrarile mici se preteaza miniexcavatoare pe senile sau pe roti care pot fi deplasate foarte usor dintr-un loc in altul pe o platforma auto.

Excavatoarele de mare greutate sunt folosite la proiecte ample precum saparea fundatiilor pentru blocuri, expluatarea de cariere, constructia de drumuri si poduri, creearea de lacuri artificiale si alte lucrari speciale.

Pentru oferta de excavatoare noi si second hand comercializate de Duotrac Brasov accesti link-ul: www.duotrac.ro/excavatoare.

Vizibilitate 360°

Unul din cele mai importante aspecte se refera la vizibilitatea totala a operatorului. Cu cat utilajul este mai mare, cu atat vizibilitatea de 360° creste eficienta si productivitatea.Totodata, creste nivelul de siguranta si faciliteaza operatiunile desfasurate.

Chiar daca operatorii utilajelor sunt foarte bine instruiti pentru manevrarea de excavatoare si miniexcavatoare, vizibilitatea este un factor esential pentru siguranta lucrarilor.

Excavatoare cu senile

Sunt foarte multe tipuri de excavatoare (pe senile, pe roti), fiecare fiind ideal pentru anumite tipuri de lucrari. Cel mai des intalnit si cerut este excavatorul pe senile. Acesta excaveaza la suprafata sau in subteran, in apa si pe orice tip de teren.

Excavatoarele se imbunatatesc continuu, noi tehnologii sunt aplicate pentru ca acestea sa isi creasca performantele in conditiile unor costuri de consum si intretinere reduse.

excavatoare cu senile pret

Investitie inteligenta si profitabila pe termen lung

Fiind atat de versatil, un excavator este o investitie si un instrument care creste profitabilitatea prin viteza si puterea de lucru. Mai mult decat atat, aceste utilaje nu se devalorizeaza putand fi revandute atunci cand interventia lor nu mai este necesara sau putand fi inchiriate. Inchirierea unui excavator este foarte avantajoasa pentru ambele parti. 😉

Duotrac comercializeaza excavatoare noi si second hand in Brasov oferind utilaje performante, garantie, post garantie, service mobil si piese de schimb pentru aproape orice model.

Excavatoare pentru imbunatatirea calitatea muncii

Excavatoarele cresc calitatea muncii si implica mai putine resurse umane. Toti marii producatori de excavatoare isi concentreaza eforturile pentru a oferi mai mult cu mai putin, adica:
📌 Operare facila
📌 Reducerea consumului de combustibil
📌 Creearea de modele cat mai compacte
📌 Folosirea unei palete vaste de atasamente la acelasi utilaj
📌 Reducerea nivelului de zgomot si de poluare

Pentru excavatoare mari sau mici, noi sau second hand, verificati oferta Duotrac.