Vedem stivuitoare peste tot in, ne-am obisnuit cu ele si de cele mai multe ori avem impresia ca au existat sa ne ajute dintotdeauna. Astfel, oferta de stivuitoare in Brasov si in toata tara urmareste fluidizarea unor fluxuri care tin de ridicarea si transportarea pe distante scurte a marfurilor grele.

Stivuitoarele pot fi manevrate usor si in conditii de maxima siguranta daca se respecta sarcinile pentru care au fost create. Este de la sine inteles ca acestea au fost proiectate si construite pentru a ridica marfuri grele si pentru a elimina efortul uman.

Duotrac Brasov comercializeaza stivuitoare noi si second hand

Mici, ergonomice si fiabile stivuitoarele sunt instrumente fara de care depozitele, centrele de distributie sau de logistica nu ar putea functiona la caapcitate maxima. Acestea, in functie de model, ridica sarcini cuprinse intre 1 si 5 t.

Exista 2 tipuri de stivuitoare, si anume, stivuitoare manuale si stivuitoare electrice. Duotrac comercializeaza stivuitoare noi si second hand in Brasov si livreaza in toata tara utilaje performante si cu garantie.

Un utilaj, mai multe utilizari

Cu un singur utilaj se pot face o multitudine de operatii de ridicare, transportare, asezare pe inaltime. Astfel, micile stivuitoare sunt folosite:
📌 In depozite pentru incarcare/ descarcare/ transport marfa si asezarea acesteia pe verticala
📌 Pe santiere pentru incarcare/ descarcare/ transport materiale de contructii
📌 Alte intrebuintari: oriunde este nevoie de operatiuni de incarcare, descarcare, ridicare sau transport de obiecte pe distante mici.

Electostivuitoare pentru costuri de operare mai mici

Schimbarile privind consumul de carburant si de energie sau pentru protectia mediului sunt salutate de toata lumea. Tocmai de aceea stivuitoarele electrice sau electrostivuitoarele cu baterii de mare capacitate castiga teren. In plus, nu emit gaze de esapament si creeaza conditii de lucru mai sanatoase si mai placute.

In ceea ce priveste costurile de intretinere, electrostivuitoarele si-au demonstrat costurile mici de intretinere, stabilitatea ridicata si manevrabilitatea usoara.

Daca sunteti in cautarea unui stivuitor sau a unui utilaj pentru ridicare si manipulare, verificati oferta de stivuitoare noi si second hand din Brasov pusa la dispozitia tuturor de Duotrac.